Training

… omdat je jezelf wilt ontwikkelen.
… omdat je zelf niet altijd weet hoe je dat aan moet pakken.
… omdat zelf ervaren de beste manier is om een nieuwe aanpak te begrijpen.

Waar gaat het om bij training?
Training is coaching in groepsvorm. De opzet van een training is afhankelijk van het onderwerp, maar het gaat altijd om een mix van kennis opdoen en nieuwe vaardigheden aanleren. Je krijgt nieuwe inzichten en gaat aan de slag met praktische oefeningen.

Individueel of met collega’s
Je kunt je individueel voor een van mijn workshops inschrijven. Dat zijn open workshops waar allemaal mensen bij elkaar zitten die elkaar niet kennen. Je kunt ook samen met je collega’s een training volgen. Dan werk je als groep aan een of meer gezamenlijke doelen.

Maatwerk voor groepen
Wil je als groep een training bij mij volgen? Dan maak ik het programma helemaal op maat voor jullie team of organisatie. Neem daarover gerust contact met me op. Dan bespreken we wat jullie nodig hebben en wat het beste bij jullie past.

Trainingsaanbod

‘Harm laat je in je waarde en handelt integer.’

Iris

‘Altijd eerst een stukje theorie en dan al snel naar een praktisch toepasbare oefening. Ik kwam helemaal tot rust en ik had het gevoel dat ik open kon zijn.’

Reinier

‘Er werd een veilige sfeer gecreëerd vanaf de eerste training. Alles mocht, alles kon. Verder vond ik sommige opdrachten meer diepgang hebben dan ik in eerste instantie verwacht had. Dat maakte het interessant.’

Simone

Wat zeggen klanten nog meer over Eurlings Coaching?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *