Over Harm Eurlings

Allround mental coach. Bruggenbouwer & misverstanden-oplosser. Verknocht aan Utrecht en dan vooral de verstilde plekken in het museumkwartier. Muziekliefhebber, concertganger en liedjesschrijver. Bouwjaar 1973. Ik sport graag, en ben toch geen sportief type. Generalist uit overtuiging. Laatbloeier.

Ik heb veel verschillende dingen gedaan (waaronder corporate accountmanager in de IT, supervisor bij een opleiding voor geluidstechniek en salesmanager voor akoestiek en geluidsisolatie) en ik bleek altijd goed te zijn in wat er op mijn pad kwam. Maar heel lang hield ik het ongemakkelijke gevoel dat ik mijn ware roeping nog niet had gevonden. Voelde me goed in van alles, maar nooit de uitgesproken specialist.

Tegenwoordig weet ik waar mijn kracht ligt. Ik functioneer op het raakvlak van linker- en rechterhersenhelft. Hoofd en hart. Bij mijn werk als trainer en coach komt deze eigenschap helemaal tot z’n recht.

Ik heb een analytisch brein en een warm hart. Daardoor is mijn aanpak zacht én no-nonsense. Daarom kan ik een zakelijke analyse geven en toch een veilige gesprekspartner zijn. Ik begrijp beide kanten, en kan ze met elkaar verbinden. Dat is mijn talent. Daarom kan ik een klankbord zijn voor anderen, en ze begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Maar zullen we het nu weer over jou hebben?

Of zullen we iemand anders aan het woord laten?

Coaching is bijna altijd voor bijna iedereen een goed idee. Want er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. Soms zijn er problemen waar je mee moet omgaan, maar vaak gaat het om groei van goed naar beter. En ik geloof in het grote effect van ogenschijnlijk kleine stappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *