Bronnen van kennis

Ik ben dankbaar voor alle wijze en inspirerende mensen die hun ervaring en kennis met mij deelden. Hieronder noem ik er een aantal. Natuurlijk doe ik ze tekort met de beknopte omschrijving van vaardigheden en inzichten die ik van ze leerde. Wil je meer van ze weten? Gebruik dan de links naar hun websites!

Yoke de Wilde liet mij zien wat de kracht is van de cyclus van verandering, en ze leerde me effectieve methodes voor loopbaancoaching.

Jan van Dusschoten bracht me de beginselen van Gestalt bij.

Klaske de Vries maakte me wegwijs op het gebied van relatiecoaching.

Edith Steijns leerde me te werken met het TOL-model, en ze leerde me over de ontwikkelingsfasen van kinderen. Ze leerde me door de ogen van kinderen te kijken.

Jeanette de Vries bracht me op het pad van de Positieve Psychologie, en ze hielp me bij het vakkundig toepassen van een scala aan coachingtechnieken, waaronder Het Actiewiel en Rationeel Emotieve Therapie.

Francine Derks leerde me The Work van Byron Katie toe te passen. Maar vooral ook zorgde ze er voor dat ik mijn eerste stappen op het coaching-pad durfde te zetten.

Jolanda Boss leerde me te werken met de delen van de persoonlijkheid en leerde me te kijken naar achterliggende overlevingsstrategieën.

Daantje de Wit bracht me een heel scala aan coaching-vaardigheden bij, waaronder de Ladder naar Zelfvertrouwen, Transactionele Analyse, mindfulness, de kracht van visualiseren, het belang van liefdestalen.

Gerard Zegers zette me op het fascinerende pad van mindset shifting.

Joan Bieger. De krachtige boodschap Turn your mess into your message! was een van dingen die ik leerde van Joan.

Dennis Beentjes leerde me over het belang van de juiste mindset.

Karina Jansen bracht me de beginselen bij van coaching bij burnout & stress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *