Coaching

… omdat soms de juiste vraag nog niet gesteld is.
… omdat het soms niet lukt om naar jezelf te luisteren
… omdat iedere stap leidt naar volgende stappen.

Waar gaat het om bij coaching?
Coaching is intensieve persoonlijke begeleiding in de vorm van een-op-een gesprekken. Coaching is zinvol en effectief voor allerlei doelen, zoals stress verminderen, meer zelfvertrouwen krijgen, relaties verbeteren of belangrijke keuzes maken. Samen bepalen we wat jij nodig hebt.

In 3 fases naar persoonlijke groei
Een coachingstraject bij Eurlings Coaching kent 3 fases:

  • We beginnen met een analyse. Wat speelt er in je leven, waar loop je tegenaan? Waar ligt je kracht? En: welke persoonlijke ontwikkeling wil je doormaken?
  • Daarna leer je welke beweging nodig is om je doel te bereiken. Dat vertalen we in een praktische aanpak. Met concrete stappen die je ook echt kunt zetten. En die blijvend effect hebben.
  • Tot slot: evaluatie en afronding. Wat heb je bereikt, en is het goed verankerd?

Stap voor stap
Het aantal sessies hangt af van je doel en het tempo dat bij je past. Meestal gaat het om 6 sessies. We zien elkaar elke week of elke twee weken. Samen bekijken we hoeveel tijd je nodig hebt om een stap te zetten en wanneer je aan de volgende stap toe bent.

Samen aan de slag
Klanten vinden mij een prettige, rustige en toegankelijke coach. Ik beschik over een brede kennis van zaken. Maar het allerbelangrijkste is dat wij een goede klik hebben. Wil je ontdekken of we er samen voor kunnen zorgen dat je stappen gaat zetten? Een afspraak voor een kennismakingsgesprek is zo gemaakt!

Wil je weten welke resultaten anderen hebben bereikt in hun coachingtrajecten?

Of wil je eerst meer weten over wie ik ben?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *